Ruokomateriaalista on jo monia kokemuksia – siksi tämä blogi

Paikka: Kustavissa / Grill’in lounaspöydässä..

Tämä ”Ruokotonta asiaa” blogi tulee jakamaan monenlaisia kokemuksia ruovikon hyötykäytöstä. Sivusto on perustettu, jotta ihmiset saisivat lukea hyviä esimerkkejä muilta ruovikkoa hyödyntäviltä – ja vastapalveluksena voivat itsekin jakaa omia kokemuksiaan.

Ruovikon hyötykäytöllä on pitkät perinteet, mutta tämä tietous on jäänyt monesti vain rannoilla asuneiden käyttöön. Rannoilla asvat ovat huomanneet ruovikon sopivan moneen tarkoitukseen pihassa ja puutarhassa.

Nykyinen trendi ”kaupunkiviljely” on tempaissut myös monia kaupunkilaisia mukaansa, ja näille ruovikko on mukava lisä omia kokeiluja vauhdittamaan.

Tällä  sivulla en tule itse olemaan kirjoittajan roolissa, vaan toivon mahdollisimman monen ”vieraskynän” jakavan objektiivisesti ruovikon hyötykäytöstä omia kokemuksiaan.

Blogin avaaminen ruovikon hyötykäytöstä oli jo pitkään ollut mielessä, mutta nimiasia oli vielä ollut avoinna. ”Ruokotonta asiaa” nimi kirkastui lopulta kuten kaikki muukin omasta mielestä hyvä – eli aamuyöllä 3-4 aikaan ja hetkeksi tuohon herätessä piti nimi kirjoittaa heti ylös. Ensimmäisen tekstin tuottaminen otti myös hetken, mutta kun Kustavissa 12 m/s puhaltava tuuli pysäytti ruovikkotaistelijan veneen, oli aika istua alas ja ottaa aika tälle niin mieluiselle blogiaiheelle. Tässä siis tämä alustus blogiin, ja toivottavasti tulet löytämään täältä sinulle mielenkiintoista luettavaa 🙂

Luonnon ja vesien puhdistumisen puolesta,

Kustavissa, Restaurant Grill 20.6.2017 klo 16:26,

Tero Almi, Rantaparturit Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *